Secundair Onderwijs

Leerlingvolgsysteem Diatoetsen

Diatoetsen zijn methode-onafhankelijke volgtoetsen voor de eerste drie leerjaren van het secundair onderwijs. U kunt Diatoetsen inzetten als compleet leerlingvolgsysteem voor taal en rekenen, of een keuze maken uit de verschillende toetsen. Er zijn toetsen voor de hoofdvakken Nederlands en wiskunde/rekenen en het vak Engels beschikbaar voor alle onderwijsniveaus (aso, bso, kso en tso):

Nederlands

Begrijpend lezen
Woordenschat
Taalverzorging
Luistervaardigheid

Engels

Begrijpend lezen
Woordenschat

Rekenen/wiskunde

Rekenen
Wiskunde**
Combinatietoets**

Laptop met stapel boeken - kleiner2.jpg

*alleen voor tso, kso en aso

** alleen leverbaar in 2016-2017

Aansluitend op de toetsen voor Nederlands en Engels is er Diaplus. Diaplus bestaat uit een grote verzameling interessante teksten met oefenmateriaal op elk niveau, flexibel in te zetten, in de klas of bij remedial teaching.

Met Diatoetsen kunt u opbrengstgericht werken. De toetsresultaten worden overzichtelijk op leerling-, klas- en schoolniveau weergegeven, en kunnen direct worden ingezien en vergeleken. 

De systeemeisen van ons digitale volgsysteem vindt u hier.

voorkant brochure VO.PNG

Leerlingvolgsysteem (LVS) Diatoetsen

Een overzicht van de producten en de werkwijze van Diatoetsen. Download onze brochure voor het VO door op de afbeelding te klikken. Kijk voor actuele prijzen op ons bestelformulier.

Ook bij u op school?

Benieuwd naar de voordelen van ons leerlingvolgsysteem? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende productpresentatie. Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Wij maken dan graag een afspraak.

Neem contact met mij op over:

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?